Ga naar hoofdmenu.

Quality Made Easy

WELKOM

Welkom op de website van Quality Made Easy (QME)

Heeft u ook altijd moeite met de eindeloze hoeveelheid papierwerk die nodig is om uw Medische Hulpmiddelen of In Vitro Diagnostics (IVD) producten op de markt te zetten? QME kan het u hierbij in vele opzichten een stuk makkelijker maken!

Onze aanpak:

Wij wijzen u de weg door het woud van regelgeving en procedures die voor de ontwikkeling, productie en verkoop van medische hulpmiddelen en IVD producten van toepassing zijn. Hierna zal het opzetten en onderhouden van een ISO kwaliteitsysteem en het samenstellen van de documentatie een stuk eenvoudiger worden.

Wanneer u ontdekt heeft dat een kwaliteitssysteem niet alleen een noodzaak is maar dat het u ook het waardevolle informatie en geld kan opleveren, hebben wij ons doel bereikt en is voor u en uw medewerkers het werk een stuk aangenamer geworden.

Expertise:

Onze expertise is breed: behalve dat wij verstand hebben van ISO kwaliteitssystemen kunnen wij uw bedrijf ook bijstaan met praktische ondersteuning zoals producttrainingen en labtechnische ondersteuning. Graag combineren wij onze kennis en ervaring voor onze klanten.