Wie is QME

Lydia Kluver

Quality Made Easy is in 2010 opgericht door Lydia Kluver.
Na ruim 30 jaar voor diverse werkgevers werkzaam te zijn geweest heeft zij besloten om zich zelfstandig te gaan vestigen.
Lees verder ..

EN ISO 13485 kwaliteitssysteem

Bent u toeleverancier of fabrikant van (IVD) Medische Hulpmiddelen, dan kan QME u behulpzaam zijn bij het opzetten, implementeren en onderhouden van uw EN ISO 13485 kwaliteitssysteem.

Begeleiding van het certificeringstraject:

QME kan voor u het gehele traject voor de implementatie van het EN ISO 13485 kwaliteitssysteem opzetten, uitvoeren, begeleiden en ondersteunen. Gezien de hoge kosten die verbonden zijn aan een certificeringsaudit, is het wenselijk dat u zonder problemen via één certificeringsaudit gelijk het ISO-certificaat behaalt. QME streeft er te allen tijde naar dit voor u te bewerkstelligen.

GAP analyses

QME kan in aanloop naar een audit voor uw onderneming een GAP-analyse uitvoeren om na te gaan waar zich in het kwaliteitssysteem hiaten bevinden die bij een audit tot afwijkingen of zelfs blokkades kunnen leiden. Met behulp van deze GAP-analyse kan een plan van aanpak worden opgesteld teneinde zaken weer op orde te stellen.

Tijdelijk kwaliteitsmanagement:

QME kan voor tijdelijke invulling van het kwaliteitsmanagement zorgen, bijvoorbeeld ten behoeve van een speciale, afgeronde opdracht of een project. Ook is tijdelijke ondersteuning van uw eigen kwaliteitsmanager mogelijk.


logo Quality Made Easy
Quality Made Easy
Lijsterbesstraat 8
7101 MA Winterswijk
   
Tel: 06-27055455
E-mail: